UEFA Şampiyonu olan kadroyu kulüp üyesi yapıp plaket verecek olan sarı-kırmızılı yönetim Emre'yi doğal olarak davet etmedi.
UEFA Şampiyonu olan kadroyu kulüp üyesi yapıp plaket verecek olan sarı-kırmızılı yönetim, 'Fenerbahçeli doğdum' diyen milli yıldız ile bir dönem yine Kanarya'da forma giyen Fatih Akyel'e davetiye göndermedi
Cim-Bom'da 'İade-i İtibar' kararı alan Başkan Adnan Polat, iki yıldızı listenin dışında tuttu. Özhan Canaydın döneminde, UEFA şampiyonu olan oyuncuların kulüp üyeliği gündeme gelmiş, ancak futbolcular kendilerinden 11 milyar lira istenince tepki gösterip üye olmamıştı. Bu yanlışlığı düzeltmek isteyen Polat da söz konusu futbolcuları kulüp üyesi yapma ve birer de plaket ile onurlandırma kararı aldı.
Tören 24 Mayıs'a ertelendi
SÖZ konusu tören kupanın alındığı 17 Mayıs'ta yapılacaktı. Fakat, bu tarihte lig maçları olduğu için organizasyon 24 Mayıs'a ertelendi. Törene davet edilenler arasında iki ismin olmaması ile ise dikkat çekiyor. Galatasaray Yönetimi, olaylı bir şekilde takımdan ayrılan ve bu sezon da Fener'e transfer olan Emre Belözoğlu'nu sildi.